Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο λόγω της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ποδοσφαίρου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, θα υπάρξει προσωρινή απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης των οχημάτων, από τις 10.00 έως το τέλος των μέτρων και στις δύο πλευρές και ρεύματα κυκλοφορίας στις εξής οδούς:

  • Λ. Σπ. Λούη, στο τμήμα μεταξύ των Λεωφόρων Κηφισίας και Κύμης.
  • Γ. Πιταρρά, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Σπ. Λούη και της οδού Αρτέμιδος.
  • Αμαρυσίας Αρτέμιδος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κηφισίας και της οδού Νερατζιωτίσσης.
  • Λ. Κύμης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Σπ. Λούη και της οδού Νερατζιωτίσσης.
  • Νερατζιωτίσσης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κύμης και της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Όπως επισημαίνει η Ελληνική Αστυνομία οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνονται σταδιακά και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες που θα επικρατούν και ενδέχεται να παραταθούν ή να μειωθούν ανάλογα.

Επίσης, θα αποφασίζονται κατά περίπτωση κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης του ΟΑΚΑ, αναλόγως με τις επικρατούσες συνθήκες και για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων οι οδηγοί παρακαλούνται να αποφύγουν την κίνηση-στάθμευση των οχημάτων τους σε αυτές τις οδούς τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και να συνεργάζονται με τους τροχονόμους που θα βρίσκονται κατά μήκος των οδών που οδηγούν στο ΟΑΚΑ.