Ομολογία-σοκ για τη φοιτήτρια: Την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα

Φρίκη προκαλεί η ομολογία του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, την οποία έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με την ομολογία του, το κορίτσι τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο, ωστόσο οι δύο νεαροί την «πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους».

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγουμένη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μού ζήτησε να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα.

Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μάς παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε.

Μου είπε: “Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε”. Τελικά, φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», αναφέρεται στο απόσπασμα της ομολογίας που δόθηκε στη δημοσιότητα.