Η Κωνσταντοπούλου, ο Πολάκης και το κανίς

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, μεταξύ άλλων, αποκάλεσε τον Παύλο Πολάκη «αγράμματο υποκείμενο» και «κανίς του Τσίπρα» που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις του για τους νεκρούς στο Μάτι και για παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο έργο της δικαιοσύνης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας λίγες ώρες αργότερα έδωσε την απάντησή του μέσω Facebook στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, χωρίς να την κατονομάζει: «Ό,τι και να πεις Μαρία Αντουανέττα του “δικαστικού δρόμου προς το σοσιαλισμό” ΔΕΝ θα ασχοληθώ μαζί σου….σου φτάνει η προβολή από το σκαι-ξεφτίλες….είναι υπεραρκετή αυτοδιαπόμπευση …συνέχισε…».Αρχή φόρμας

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής… σήκωσε το γάντι και απάντησε με ανάρτησή της στο Twitter, την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία σκύλου ράτσας κανίς: «Το κανίς του Τσίπρα ασχολήθηκε χωρίς να ασχοληθεί… Να ξέρετε ότι τα Δικαστήρια στέλνουν και φυλακή. Όχι για την ανορθογραφία. Για τους θανάτους, τις μίζες, την προδοσία, το ξεπούλημα της χώρας. Υπάρχουν πάντα και τα ελικόπτερα. Ζητώ συγγνώμη από τα έξυπνα τετράποδα».