Ο Γραμμένος αναφέρθηκε στους λόγους πρόσληψης Αναστασιάδη

Ο Βαγγέλης Γραμμένος μίλησε για το τέλος της συνεργασίας με τον Μίκαελ Σκίμπε, ενώ παράλληλα τόνισε πως θα μιλήσει με τον Άγγελο Αναστασιάδη για την πρόσληψή του στη θέση του προπονητή της εθνικής Ελλάδος.

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον Μίκαελ Σκίμπε και ταυτόχρονα αποφασίστηκε η πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη. Όπως εύκολα μπορεί κανείς να κατανοήσει η απόφαση αυτή οφείλεται στην άσχημη πορεία της εθνικής ομάδας και τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα. Η απόφαση είναι να προσληφθεί Έλληνας προπονητής, που θα δώσει μαχητικότητα, εθνική συνείδηση και προσήλωση.

Η εκτελεστική επιτροπή θεωρεί ότι για τα χαρακτηριστικά αυτά θα πρέπει να προσληφθεί Έλληνας τεχνικός και γι αυτό αποφασίσαμε την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη. Ταυτόχρονα εξουσιοδοτήθηκα για τις διαπραγματεύσεις με τον Μίχαελ Σκίμπε και το θέμα της αποζημίωσης, καθώς και με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Θέλω δημοσίως να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Σκίμπε, πρόκειται για έναν τζέντλεμαν», ανέφερε αρχικά ο κ. Γραμμένος.

Για τους συνεργάτες του νέο ομοσπονδιακού προπονητή και το αν θα είναι άλλοι σε σχέση με τους τωρινούς, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι πριν ακόμα συζητήσω με τον κ. Αναστασιάδη. Αυτά στην πορεία…».

Τέλος, για την πιθανότητα να αναλάβουν πόστα στην Εθνική προσωπικότητες όπως οι Καραγκούνης και Χαριστέας, δήλωσε πως «… όλα αυτά θα συζητηθούν με τον Αναστασιάδη».