Η Ένωση Κεντρώων προτείνει να ιδρυθεί ενδοπανεπιστημιακή αστυνομία

«Στα Πανεπιστήμια πρέπει να ιδρυθεί ενδοπανεπιστημιακή αστυνομία που θα απαγορεύει την είσοδο σε ξένα προς τα ΑΕΙ πρόσωπα, που εισέρχονται μόνο και μόνο για δημιουργία φθορών και καταστροφών» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων.

«Σε όλον τον κόσμο ελέγχονται οι εισερχόμενοι στα Πανεπιστήμια, μόνο εδώ στην Ελλάδα είμαστε ξέφραγο αμπέλι και βρίσκουν σε αυτά κατάλυμα ποινικοί, αναρχικοί, τρομοκράτες ακόμα και φασίστες. Άσυλο να υπάρχει για τους φοιτητές, αλλά όχι για ξένα προς τους φοιτητές στοιχεία».

«Η Δικαιοσύνη είναι αδέκαστη και δεν δέχεται καθοδήγηση από κόμματα, όμως οι ατυχείς δηλώσεις επιτρέπουν να βγαίνουν συμπεράσματα για επιλεκτικές διώξεις» σχολιάζει, σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων αναφορικά με την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαπαντωνίου επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι «η χώρα δεν αντέχει τέτοιου είδους εμφύλιο, όπου η Δικαιοσύνη να καθίσταται εργαλείο εξυπηρέτησης προεκλογικών σχεδίων». Τέλος, η Ένωση Κεντρώων σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι «είναι λάθος να κάνουν οι Υπουργοί δηλώσεις προαναγγέλλοντας φυλακίσεις αντιπάλων τους».