Προσφυγή στο CAS ετοιμάζει η ΑΕΚ για την αφαίρεση βαθμών

Είναι πασιφανές ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν αποδέχεται την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ η οποία απέρριψε την έφεση της πρωταθλήτριας για όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Για τον λόγο αυτό άλλωστε θα προσφύγει στο CAS αφού έχει τη δυνατότητα και το δικαίωμα να πράξει κάτι τέτοιο.

Αυτή είναι η απόφαση των διοικούντων την Ένωση, προσφυγή κοινώς στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο, προκειμένου να επιχειρήσει να αποδείξει ότι κακώς της επιβλήθηκε η χειρότερη ποινή για επεισόδια που δεν προκάλεσαν τραυματισμό, ούτε φθορές, δεν υπήρξε καμία σύλληψη και δεν είχαμε καν πρόβλημα στη διεξαγωγή του αγώνα (ούτε έστω ολιγόλεπτη διακοπή).

Εννοείται και προφανώς θα επιχειρήσουν να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο με στοιχεία, αποδείξεις και συμβάντα από άλλα ματς, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να επιβεβαιώσουν και να δείξουν ξεκάθαρα πως με τη συγκεκριμένη απόφαση και ενώ έχουν συμβεί πολλά χειρότερα γεγονότα, υπάρχει ξεκάθαρα αλλοίωση του πρωταθλήματος και της βαθμολογίας αυτού.