Ρουβίκωνας: Στο ΕΚΠΑ ήρθαμε για να μείνουμε

Με νέα ανάρτησή του στη σελίδα της στο Facebook, η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας τραβάει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας. Μόλις χθες η ομάδα πόσταρε ενημερώνοντας όποιον ενδιαφέρεται ότι κάθε Τετάρτη θα λειτουργεί το νέο του στέκι στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Μία μέρα μετά και μετά την έκταση που πήρε στον Τύπο η συγκεκριμένη ανάρτηση τοποθετήθηκαν εκ νέου αναφέροντας ότι «ήρθαμε για να μείνουμε».

Μαζί με μία ομαδική φωτογραφία ο Ρουβίκωνας ανέβασε και το παρακάτω:

«Χθες, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, με μεγάλη χαρά ανοίξαμε για πρώτη φορά το καινούργιο μας στέκι στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ. Εδώ και χρόνια σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας δραστηριοποιούνται διάφορες πολιτικές παρατάξεις και συλλογικότητες, οι οποίες κατά κανόνα διαθέτουν και το δικό τους χώρο/στέκι. Οι αντιδράσεις τόσο της κοσμήτορος, κ. Καραμαλέγκου, όσο και των μίντια μας διασκέδασαν ιδιαιτέρως. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να ανοίξουμε το στέκι μας και σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, να το περιφρουρήσουμε με την παρουσία μας και να δηλώσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο οτι ήρθαμε εδώ για να μείνουμε».