Μαχαίρι και σχοινιά δίπλα στις 3 νεκρές γυναίκες στον Έβρο

Η υπόθεση του θανάτου 3 γυναικών στην περιοχή Πραγγί στο Διδυμότειχο του Έβρου έχει προκαλέσει αποτροπιασμό αλλά και ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες κατέληξαν νεκρές.

Οι γυναίκες εντοπίστηκαν δολοφονημένες σε χωράφι, σε μικρή απόσταση από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, ενώ τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε αγρότης, ο οποίος εντόπισε τη μία εκ των τριών, όπως αναφέρει το e-evros.gr.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης και εντόπισε τις αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες εικάζεται πως είναι συγγενείς μεταξύ τους, ενδεχομένως μητέρα με τις κόρες τις, με την ηλικία τους να κυμαίνεται από τα 15 έως και τα 30 περίπου έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, πλησίον των σορών εντοπίστηκε μαχαίρι, αλλά και σχοινιά με τα οποία ήταν δεμένες.

Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αφού οι γυναίκες έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και κείτονταν στο σημείο τα τελευταία 24ωρα.

Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, ενώ οι έρευνες προσανατολίζονται προς την κατεύθυνση ο δολοφόνος τους να είναι διακινητής μεταναστών, καθώς βρέθηκαν κοντά σε πέρασμα από το οποίο συχνά διακινούνται παράτυποι μετανάστες.

Να σημειωθεί πως ενώ έφεραν πάνω τους προσωπικά αντικείμενα, δεν έφεραν κανενός είδους έγγραφα πιστοποίησης της ταυτότητάς τους.