Με χειροπέδες και με κουκούλα στον ανακριτή ο ερωτήλος «καθηγητής φακελάκης» του ΤΕΙ Σερρών

Στον ανακριτή με χειροπέδες και σκεπασμένος με ένα μπουφάν για να κρύψει το προσωπό του, οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών, γνωστός και ως ο καθηγητής με το περουκίνι, που κατηγορείται οτι ζητούσε σεξουαλικές εξυπηρετήσεις απο τις φοιτήτριες και χρήματα για να περάσουν τα μαθήματα.

Μαζί του οδηγήθηκαν στον ανακριτή και δύο ιδιοκτήτες φροντιστηρίου της πόλης, που συνεργάζονταν με τον καθηγητή. Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης τους απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.Η δίωξη εις βάρος του καθηγητή αφορά τις πράξεις της δωροληψίας και του εκβιασμού, ενώ οι συγκατηγορούμενοί του διώκονται για άμεση συνέργεια σε δωροληψία. 

Ο 59χρονος καθηγητής κατηγορείται ότι παρέπεμπε σπουδαστές του στο φροντιστήριο των φερόμενων ως συνεργών του για να περάσουν τα μαθήματά του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, επρόκειτο για σπουδαστές τους οποίους «έκοβε» στις εξετάσεις και προκειμένου να πάρουν το πτυχίο τους εκείνοι απευθύνονταν πράγματι στο φροντιστήριο, όπου καλούνταν να καταβάλλουν χρηματικά ποσά, που ανάλογα με την περίπτωση κυμαίνονταν από 250 έως 400 ευρώ και τα οποία υποτίθεται ότι αφορούσαν σε δίδακτρα για την παρακολούθηση μαθημάτων.

Γνωστό σε όλους επίσης φαίνεται πως ήταν το γεγονός ότι ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών, αφενός έπαιρνε φακελάκια για να περνά στις εξετάσεις τους φοιτητές, αφετέρου πλησίαζε με… πονηρό τρόπο φοιτήτριές του, με αντάλλαγμα έναν καλό βαθμό.

Ο 59χρονος, που συνελήφθη την ώρα που έπαιρνε φακελάκι, φαίνεται να είχε στήσει ολόκληρη «φάμπρικα» εκμετάλλευσης των φοιτητών, τόσο οικονομικά, όσο και σεξουαλικά.

Ο καθηγητής φακελάκης είχε σκεπάσει το προσωπό του με ένα μπουφάν- φωτογραφία eurokinissi

Με χειροπέδες οδηγήθηκε στον ανακριτή ο καθηγητής φακελάκης- φωτογραφία eurokinissi

Μαζί στον ανακριτή οδηγήθηκαν και οι δύο φροντιστές συνεργάτες του- φωτογραφία eurokinissi