ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Κυριάκος “έκλεψε” το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ του 2005

Νέοι μπελάδες για τον Μητσοτάκη.

Το νέο σύνθημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία, για να αλλάξουμε την Ελλάδα» είναι κλεμμένο από ένα αντίστοιχο σύνθημα του ΠΑΣΟΚ από το 2005, το όποιο έγραφε: «Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε την Ελλάδα».

 Την επισήμανση έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, η οποία θύμισε πως το «Αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία, για να αλλάξουμε την Ελλάδα» είναι κλεμμένο από σύνθημα του ΠΑΣΟΚ από το 2005, το όποιο έγραφε: «Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Αναλυτικά, η ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη:

«Το 2005 εξελέγην πρώτη φορά στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, ήμουν μάλιστα τότε το νεότερο μέλος, όπως με αποκαλούσε με γλυκύτητα ο αείμνηστος Αντώνης Καρράς. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να έχω ξεχάσει το σύνθημα εκείνου του συνεδρίου, που ήταν «Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε την Ελλάδα» και είχε στο επίκεντρο ένα δέντρο «αξιών». Γι’ αυτό δεν πίστευα στα αυτιά μου πριν από λίγο ακούγοντας τα ίδια ακριβώς, εν έτει 2018, στη γιορτή της ΝΔ, για τις «αξίες» των «αξίων», με το ίδιο slogan ακριβώς αλλά από διαφορετικό κόμμα: «Αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία, για να αλλάξουμε την Ελλάδα». Είναι πολύ λυπηρό να κάνουν Πολιτική οι διαφημιστές, δείγμα της πολιτικής χρεοκοπίας που προηγήθηκε της οικονομικής και, όπως αποδεικνύεται, είναι ακόμα εδώ. Πολλώ δε μάλλον που οι διαφημιστές επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους. Τελικά επιβεβαιώνεται ότι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ πήγαν όλοι στον υπό διεύρυνση ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτοί που χάραζαν πολιτική στο ΠΑΣΟΚ τότε, ολοκληρώνοντας τον πολιτικό μεταμορφισμό του, είχαν ανέκαθεν για προορισμό τους τη Νέα Δημοκρατία συγκροτώντας από τότε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα-καρτέλ που μας οδήγησε στο Μνημόνιο και κατόπιν στη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ. Ιδού και μη χειρότερα».

Μάλλον ο Κυριάκος ζήλεψε τη δόξα του Κώστα Σημίτη.