Στο Μαξίμου ο Γ. Βασιλειάδης- Σε συνεννόηση με Ουέφα οι αποφάσεις

Στο Μαξίμου βρίσκεται ο υφυπουργός αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης, ο οποίος συμμετέχει στον πρωινό καφέ που πραγματοποιείται αυτή την ώρα μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και των συνεργατών του.

Τα χθεσινά έκτροπα που σημειώθηκαν στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο και το γύρο των ΜΜΕ που έκαναν οι φωτογραφίες που κατέδειξαν ότι οπλοφορούσε, προμηνύουν εξελίξεις εντός της ημέρας.

Ό,τι και να γίνει θα είναι σε συνεννόηση με την Ουέφα, είναι το μήνυμα που στέλνουν από την Κυβέρνηση, επιβεβαιώνοντας ότι εξετάζεται διακοπή του πρωταθλήματος.

Παραλλήλως, το κλίμα που μεταδίδεται για τα χθεσινοβραδινά είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι … έξω φρενών.

Υπενθυμίζεται πως χθες το βράδυ,  ο Γ. Βασιλειάδης δήλωσε:

Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες οπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις.

Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα.

Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις”.