Κεντρική Ενωση Επιμελητηρίων: Ισχυρός Πρόεδρος ο Μίχαλος – 1 μέλος επιχείρησε να «τινάξει» τις Αρχαιρεσίες στον αέρα

Έχοντας επιτύχει σε μεγάλο βαθμό την πολυπόθητη ανανέωση και παράλληλα τη σύνθεση στο νέο ΔΣ, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος τίμησε με θέσεις ευθύνης τόσο τα ιστορικά στελέχη της ΚΕΕΕ που επανεξελέγησαν στο ΔΣ όπως οι κ.κ. Αγνιάδης (Γεν. Γραμματέας) και Τσώτσος (Γ’ Αντιπρόεδρος), όσο και νέα μέλη όπως οι Γιάννης Μασούτης (Α’ Αντιπρόεδρος), Φώτης Δαμούλος (Οικονομικός Επόπτης), Γιάννης Βουτσινάς (Υπεύθυνος Έρευνας & Ανάπτυξης), Στέφανος Γεωργιάδης (Υπεύθυνος Εξωστρέφειας & Διεθνών Σχέσεων) και Μανώλης Αλιφιεράκης (Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχερήσεων).

Όπως αποδείχτηκε εκ της διαδικασίας και του κλίματος συναίνεσης της συντριπτικής πλειοψηφίας του 11μελούς ΔΣ, ο κ. Μίχαλος διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτή την εκλογική διαδικασία (καθώς βάσει νόμου προβλέπεται ψηφοφορία για την εκλογή σε θέσεις του ΔΣ).

Το μοναδικό ατυχές «περιστατικό» ήταν η ακατανόητη συμπεριφορά ενός εκ των μελών του ΔΣ της ΚΕΕΕ, του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος και αποχώρησε από τη συνεδρίαση διαμαρτυρόμενος, ενώ παρέσυρε ακόμα ένα δυο μέλη, με τα οποία συμπτωματικά πρόσκεινται στον ίδιο πολιτικοϊδεολογικό χώρο.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει απασχολήσει με τη συμπεριφορά και στο πρόσφατο παρελθόν, γεγονός που πλέον δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά.

Πάντως, η διαδικασία δεν επηρεάστηκε καθόλου, καθώς όπως φάνηκε, η συντριπτική πλειοψηφία του ΔΣ της ΚΕΕΕ βρίσκεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μίχαλου!

Μετά τη συγκρότηση του ΔΣ της ΚΕΕΕ σε σώμα, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος και οι συνεργάτες του ξεκινούν άμεσα τη χάραξη του νέου στρατηγικού σχεδιασμού, ως συνέχεια της προηγούμενης δημιουργικής θητείας.

Ο κ. Μίχαλος μάλιστα στο τέλος της συνεδρίασης ευχαρίστησε προσωπικά ένα προς ένα τα νέα μέλη και στενούς πλέον συνεργάτες του, για το κλίμα συναίνεσης και για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του ενώ απευθυνόμενος στους «μικρούς» (ηλικιακά) της «παρέας» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: «εσείς οι νεότεροι σηκώστε τα μανίκια… ξεκινάμε!», δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του!

Πήγή : 24wro.com.gr