Το νέο οικονομικό smartphone Neffos C5A έρχεται απο την TP-Link

Η TP-Link, ο ηγέτης στην αγορά των ασύρματων router για επτά συνεχόμενα χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα το πιο πρόσφατο μοντέλο στην διαρκώς αυξανόμενη σειρά κινητών τηλεφώνων της — το οικονομικό smartphone Neffos C5A.

Η Neffos έχει ως κύριο στόχο, την κατασκευή αξιόπιστων smartphone, τα οποία πωλούνται σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή η αφοσίωση, αντιπροσωπεύει τη βασική αρχή της TP-Link για την κατασκευή δικτυακών προϊόντων που απευθύνονται στο ευρύ κοινό, από την ίδρυση της εταιρείας, εδώ και 21 χρόνια.

Το Neffos C5A κατασκευάστηκε με τις παραπάνω κατευθυντήριες ποιοτικές γραμμές και διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD 5-ιντσών με ολοζώντανα χρώματα, εξαιρετική κάμερα 5-megapixel και μπαταρία 2,300mAh, που προσφέρει μεγάλη αυτονομία.

Με την κύρια κάμερα 5-megapixel με αυτόματη εστίαση (Auto Focus), το Neffos C5A σας επιτρέπει να τραβήξετε λεπτομερείς και ευκρινείς φωτογραφίες, μέρα και νύχτα. Για selfies έως και βιντεοκλήσεις, η εμπρόσθια κάμερα 2-megapixel της συσκευής είναι επαρκής για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

Το Neffos C5A διαθέτει οθόνη 5 ιντσών που προσφέρει στον καταναλωτή μία άνετη και ποιοτική εμπειρία χρήσης. Η μεγάλης διάρκειας μπαταρία του, επιτρέπει την χρήση της συσκευής για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς την ανάγκη για συχνή φόρτιση.

Επιπλέον, το τηλέφωνο διαθέτει υποδοχές για δύο κάρτες SIM, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα δύο κάρτες κινητής τηλεφωνίας, για καλύτερη κάλυψη και τιμές δεδομένων.

Χάρη σ’ αυτά τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, το Neffos C5A είναι μια βολική και πρακτική λύση για πελάτες που θέλουν να αναβαθμίσουν το απλό τηλέφωνό τους. Είναι μια προσιτή λύση για καταναλωτές που ζητούν μία ποιοτική & αξιόπιστη επιλογή ως σημείο εισόδου στον κόσμο των smartphones.

“Με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Neffos C5A, φέρνουμε στους πελάτες μας όλα τα χαρακτηριστικά που θα περίμεναν από μια σύγχρονη συσκευή Android, όπως αξιόπιστη κάμερα και μεγάλη, απολαυστική οθόνη που παρέχει άπλετο χώρο για παραγωγικότητα, αλλά και διασκέδαση στον ελεύθερο χρόνο” είπε ο Robert Hu, Διευθυντής Πωλήσεων της Neffos.

Σύμφωνα με τον Robert Hu: “Κατανοούμε την αγορά, αυτό το τηλέφωνο θέτει το παράδειγμα της συνεχούς αφοσίωσής μας στις αυξανόμενες απαιτήσεις των χρηστών smartphone. Μαζί με την κουλτούρα της εξέχουσας ποιότητας, προσιτής τιμής και λειτουργικής διαχείρισης που κληρονόμησε από την TP-Link, η Neffos προσπαθεί να αναρριχηθεί στην κορυφή αυτής της αναδυόμενης αγοράς με τον τέλειο συνδυασμό προϊόντων υψηλής ποιότητας και απόδοσης σε προσιτές τιμές.”

Το Neffos C5Α προσφέρει επαρκή ισχύ για βασικές εργασίες και άνετη πλοήγηση στο Internet, χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή, που τρέχει με λειτουργικό Android 7.0 Nougat.

Το Neffos C5A θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά στις αρχές του 2018, με προτεινόμενη τιμή λιανικής € 69,9.

 Σχετικά με την Neffos

Η Neffos δημιουργήθηκε από την TP-Link το 2015 με σκοπό να εισέλθει στην παγκόσμια αγορά smartphone. Προσπαθεί να δημιουργήσει την περισσότερο ανθρωποκεντρική προσωπική κινητή συσκευή στη νέα ψηφιακή εποχή και να «συνδέσει» τέλεια τους ανθρώπους μεταξύ τους και με τον κόσμο γύρω τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.neffos.gr/ και ακολουθήστε την Neffos στο Facebook, https://www.facebook.com/NeffosGreece/ .