Η ανίκητη Ευρυδίκη στα αγωνίσματα του Survivor δίνει πλεονέκτημα στους Διάσημους

Εκτός Survivor βρίσκεται από χθες το βράδυ η Λάουρα Νάργες. Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να κρατήσει στο παιχνίδι την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Μπο και τον Κώστα Κοκκινάκη.

«Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερή μου ανησυχία είναι η Ευρυδίκη, επειδή την αφήνω μόνη της, αλλά είμαι σίγουρη ότι επειδή είναι δυνατή θα τα καταφέρει. Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη που έκανα αυτή την επιλογή, να έρθω στο Survivor. Έχω διδαχθεί πολλά μαθήματα σε αυτό το παιχνίδι και αυτό είναι μεγάλο δώρο. Έχω περάσει φανταστικές στιγμές, γέλασα με την καρδιά μου, έμαθα να ξεπερνάω τον εαυτό μου…», είπε μεταξύ άλλων η Λάουρα Νάργες.
Η Λάουρα μίλησε στην Ευρυδίκη λέγοντάς της ότι την αγαπά πολύ και πως την περιμένει έξω μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια. Η Ευρυδίκη με κλάματα της είπε πως «μακάρι να έφευγα εγώ. Έχω γίνει τελείως κλαψιάρα»...
Παρά τα κλάματα η Ευρυδίκη για την ώρα φαίνεται ανίκητη. Όχι μόνο δεν έφυγε από το Survivor, αλλά φαίνεται να είναι σε φοβερή αγωνιστική φόρμα.
Αυτό φάνηκε στο χθεσινό στίβο του Survivor. Ήθελε ισορροπία, δεξιότητες και ευστοχία. Η Ευρυδίκη έδειξε πόσο αγωνιστική είναι και κέρδισε και τους τέσσερις αγώνες που έδωσε, καθορίζοντας την τελική επικράτηση.
Τώρα οι Διάσημοι θα κατεβάζουν στον στίβο μόνο την Ευρυδίκη που είναι σαφώς ανώτερη της Λάουρας που αποχώρησε στα αγωνίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου