Κατάληψη στο υπουργείο Οικονομικών από το ΠΑΜΕ

Υπό κατάληψη βρίσκεται από νωρίς το πρωί το υπουργείο Οικονομικών. Μέλη του ΠΑΜΕ έφτασαν στο κτίριο νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Απέκλεισαν τις δύο εισόδους και μπήκαν στο κτίριο.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ ανέβασαν τα ξημερώματα, ένα πανό στην πρόσοψη του υπ. Οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος με το σύνθημα: «Εμπρός λαέ ξεσηκωμός ενάντια στη νέα ληστεία και την κοροϊδία κυβέρνησης - κεφαλαίου - ΕΕ - Ολοι στη γενική απεργία 17 Μάη, 10 π.μ., πλατεία Εθνικής Αντίστασης».
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, αναφέρει:
«Κανένας συμβιβασμός με τη νέα συμφωνία – ληστεία, το 4ο μνημόνιο.
Να μην περάσει η νέα επέλαση στις ζωές μας.
Το νέο πακέτο μέτρων αποτελεί το 4ο μνημόνιο που φορτώνεται στις πλάτες της εργατικής-λαϊκής οικογένειας. Περιλαμβάνει νέα προνόμια για τους επιχειρηματικούς ομίλους, νέα βάσανα για τους εργαζόμενους. Τα νέα μέτρα ρίχνουν λάδι στη φωτιά που κατακαίει τα δικαιώματά μας, τις ζωές μας. Έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα, διαμορφώνουν μόνιμες ανατροπές για τις επόμενες γενιές.
Φτάνει πια με τα ψέματα και τις απάτες τους.
Όλοι και όλες στη γενική απεργία στις 17 Μάη, στις 10 πμ, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης».
Στις εισόδους του υπουργείου αυτή την ώρα, οι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι με τς σημαίες του ΠΑΜΕ έχουν ανοίξει πανό με το σύνθημα: «Κάτω τα μέτρα και τα αντίμετρα, κυβέρνησης - ΕΕ - μονοπωλίων, διεκδικούμε τις σύγχρονες ανάγκες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου