Άγριο… κράξιμο Στουρνάρα στην εφημερίδα «Δημοκρατία»«Μπορεί να φταίνε οι… ζέστες που ενέσκηψαν νωρίς, μπορεί πάλι να φταίνε οι επιθυμίες ορισμένων Κλουζώ της δημοσιογραφίας που εμφανίζουν τους εφιάλτες τους ως πραγματικότητα!

Όποια και αν είναι η αιτία, η ουσία είναι ότι σε κυριακάτικη εφημερίδα, για άλλη μια φορά έκαναν την εμφάνισή τους σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Σενάρια που εμπλέκουν τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα εμφανίζοντάς τον ως ομοτράπεζο σε κρυφό γεύμα πολιτικών και τραπεζιτών όπου προετοίμαζαν δήθεν νέο πολιτικό φορέα!» σχολιάζουν συνεργάτες του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.
Οι ίδιες πηγές διαψεύδουν το δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία και τονίζουν: «Και επειδή το ψέμα ήταν τόσο τεράστιο που ήταν ανάξιο διάψευσης, η «έγκυρη» εφημερίδα επανήλθε σήμερα επαναλαμβάνοντας τα μυθεύματα, όπως ακριβώς έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν με αποκορύφωμα πριν μερικούς μήνες την δήθεν συνομιλία του κ. Στουρνάρα με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη από «θωρακισμένο» τηλέφωνο!!!!».
«»Όσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα τόσο πιο πιστευτό γίνεται» έλεγε ο Γκέμπελς ο υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ. Το ερώτημα είναι γιατί μια εφημερίδα με τον τίτλο Δημοκρατία, μετέρχεται αυτών των, ναζιστικής έμπνευσης, μεθόδων…» καταλήγουν οι συνεργάτες του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου