Πιάνει δουλειά ο μετροπόντικας στην επέκταση της Καλαμαριάς

Μετά την ολοκλήρωση της διάνοιξης των σηράγγων της βασικής γραμμής του μετρό της Θεσσαλονίκης πιάνει δουλειά τη Δευτέρα 15 Μαΐου ο ένας από τους δυο μετροπόντικες, στη γραμμή επέκτασης της Καλαμαριάς, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννη Μυλόπουλο.


«Ξεκινάει τη Δευτέρα, η διάνοιξη της μιας από τις δίδυμες σήραγγες στη γραμμή της Καλαμαριάς, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και αυτό σημαίνει ότι το έργο προχωράει με γρήγορους ρυθμούς. Εντός του 2018, θα ολοκληρωθεί και η διάνοιξη των δίδυμων σηράγγων στην Καλαμαριά» υπογράμμισε ο κ. Μυλόπουλος, στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (Μακεδονία-Θράκη).

Ο μετροπόντικας ήδη έχει μεταφερθεί και έχει συναρμολογηθεί στο σταθμό του υπογείου σιδηροδρόμου στη Μίκρα, στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Ο συγκεκριμένος σταθμός στη Μίκρα, όπως σημείωσε ο κ. Γιάννης Μυλόπουλος, έχει πολύ μεγάλη σημασία για το έργο, διότι από αυτόν θα ξεκινήσει και η νέα επέκταση του μετρό προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία». «Για λόγους ασφαλείας, ο δεύτερος μετροπόντικας θα πιάσει δουλειά σε περίπου ένα μήνα, όπως συμβαίνει άλλωστε σε ανάλογες περιπτώσεις» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου