Έφτασε στο γραφείο του ανακριτή ο 52χρονος

Στον ανακριτή έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Δευτέρας ο 52χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βασάνισε και βίασε νεαρή φοιτήτρια σε ημιυπόγειο διαμέρισμα-κολαστήριο στη Δάφνη.

Ο 52χρονος καλείται να δώσει εξηγήσεις για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα καθώς είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο από τις κάμερες που είχε ο ίδιος τοποθετήσει στο σπίτι του από το οποίο φαίνεται να προκύπτει πως το νεαρό κορίτσι μαρτύρησε στα χέρια του κατηγορούμενου. Σε αυτό ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να κακοποιεί σεξουαλικά την κοπέλα χρησιμοποιώντας σεξουαλικά βοηθήματα ενώ παράλληλα την χτυπούσε.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζουν με επιφύλαξη τους ισχυρισμούς του 52χρονου ότι είναι τυφλός ενώ ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία επικαλείται το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας το οποίο, όπως λέει, έχει.

Το νεαρό κορίτσι , λένε οι αστυνομικοί, στάθηκε τυχερό καθώς οι γονείς της άρχισαν να την αναζητούν λίγες μόνο ώρες από τη στιγμή που ο 52χρονος την κράτησε όμηρο. Και αυτό γιατί, εκτιμούν, πως ήταν πολύ ισχυρό το ενδεχόμενο να μην έβγαινε ζωντανή από το διαμέρισμα του κατηγορούμενου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου