Ένταλμα σύλληψης για τον πατέρα που φέρεται να βίαζε την 13χρονη κόρη του

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης προχωράει σήμερα στην έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον πατέρα που φέρεται να βίαζε την 13χρονη κόρη του.


Το όλο θέμα ήρθε στο φως χθες όταν η μητέρα της 13χρονης κατήγγειλε τον άνδρα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. Άμεσα ο καταγγελλόμενος εντοπίστηκε και προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου όπου και παραμένει έως την έκδοση του εντάλματος σύλληψής του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά το παιδί φέρεται να βίωνε τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης για περισσότερο από δύο χρόνια αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η φανερή κακή ψυχολογική κατάσταση του παιδιού και η συμπεριφορά της προκάλεσαν την ανησυχία των εκπαιδευτικών στο σχολείο όπου φοιτούσε κι έτσι ξεκίνησε να ξεδιπλώνεται το μαρτύριο, το οποίο η 13χρονη ζούσε.

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης, οικονομικός μετανάστης από την Αλβανία στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές πριν από μερικά χρόνια, κατηγορούμενος για υπόθεση κακοποίησης, αλλά τότε είχε αθωωθεί. Με τη γυναίκα του και τα πέντε παιδιά τους ζουν σε χωριό κοντά στην πόλη της Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου