Νέα «απόβαση» μεταναστών στη Μύκονο

Οι διακινητές παράτησαν στην παραλία Μερχιά συνολικά 15 άτομα - εννέα άνδρες και έξι γυναίκες - Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε 20 ημέρες


Ένα νέο περιστατικό με άφιξη παράνομων μεταναστών στη Μύκονο θορύβησε τις αρχές καθώς πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε 20 ημέρες στο «νησί των ανέμων».

Προορισμός των διακινητών που μετέφεραν με φουσκωτό συνολικά 15 ανθρώπους τα ξημερώματα της Τετάρτης, ήταν, όπως και στις 6 Απριλίου, η παραλία Μερχιά.

Αυτή τη φορά οι διακινητές παράτησαν στη Μύκονο εννέα άνδρες και έξι γυναίκες η χώρα προέλευσης των οποίων δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Το δεύτερο αυτό περιστατικό μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα προκαλεί ανησυχία στις αρχές ότι μπορεί και η Μύκονος να έχει μπει πλέον στο «μάτι» των διακινητών ώστε εκεί να «αδειάζουν» καραβιές μεταναστών.

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2016 ήταν η πρώτη φορά που λουόμενοι είδαν στην πολυσύχναστη παραλία της Λιάς να φτάνουν πρόσφυγες και μετανάστες συνοδευόμενοι από άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

Οι 15 μετανάστες φιλοξενούνται προσωρινά στον χώρο υποδοχής του λιμενικού Ταμείου της Μυκόνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου