Oι ΤΡΑΠΕΖΕΣ μπαίνουν σε όλα ΣΑΠΑΚΙΑ των ΜΜΕ πριν σκάσουν σαν τον ΔΟΛ!


Tα Διοικητικά Συμβούλια των Τραπεζών θα αναλάβουν και τα υπόλοιπα χρεοκοπημένα σαπάκια της μηντιακής αγοράς. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να κατάσχουν και τις περιουσίες των ζάπλουτων μηντιαρχών οι οποίοι απολαμβάνουν πολυτελή ζωή την ώρα που συνολικά τα ΜΜΕ που έχουν στην κατοχή τους χρωστούν πάνω από 2 δις ευρώ στις τράπεζες.Οι τελευταίες που στο μεταξύ έχουν αποκτήσει και ξένους επενδυτές στο μετοχολόγιό τους δεν μπορούν να ρισκάρουν να βρεθούν μπροστά σε νέους ΔΟΛ.

Πρέπει να δράσουν άμεσα για να περισώσουν ότι προλάβουν από τα χρήματα που έχουν δανείσει σε ανυπόληπτους μηντιάρχες. Στο μεταξύ ο Βασίλης Μουλόπουλος συνειδητοποίησε το μέγεθος της επικινδυνότητας του εγχειρήματος να διασώσει έναν πλούσιο επιχειρηματία στον οποίο οι τράπεζες εμπιστεύθηκαν πάνω από 200.000.000 εκατ. ευρώ και έκανε πίσω.

-Με τις τράπεζες στο τιμόνι του ΔΟΛ, δεν έχω πλέον ρόλο στον Οργανισμό, δήλωσε ο Βασίλης Μουλόπουλος.

Πολύ σωστά ο Βασίλης Μουλόπουλος είδε το φως το Αληθινό.
Ο ίδιος ζώντας από μέσα τον ίλιγγο του χρήματος με τον οποίο δανειοδοτήθηκε ο ΔΟΛ μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνουν τα χρέη του Μπόμπολα, του Κυριακού, του Χατζηνικολάου και όλων εκείνων των οποίων οι μηντιακές επιχειρήσεις βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού.
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΧΕΙ 170.000.000 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤ1

Δείτε για παράδειγμα τι αναφέρει το Πόρισμα για το ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ΔΑΝΕΙΟ των 170.000.000 εκατ. ευρώ που έλαβε ο ΑΝΤ1 και πως αποτιμήθηκε η “πολυθρύλητη” ταινιοθήκη του στα 444.000.000 εκατ. ευρώ!!!! Κι όλα αυτά που η υπεριτιμημένη ταινιοθήκη του Mega είχε υπολογισθεί στα 120.000.000 εκατ. ευρώ! Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις.


ΦΩΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ>ΧΡΩΣΤΑΕΙ 162.000.000 εκατ. ευρώ ΔΑΝΕΙΑ μόνο για τον ΠΗΣΑΣΟ!


ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ, για να μην πούμε ανατριχιαστικό, είναι το συμπέρασμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Ιστορικό Πόρισμα της Εξεταστικής για τα οικονομικά του ΠΗΓΑΣΟΥ. Το συνολικό ποσό οφειλής στις 31.10.2016 ήταν 161.966.451.26 εκατ. ευρώ εκ των οποίων ακάλυπτο ήταν το ποσό των 103.842.156,17 εκατ. ευρώ!

Στην πραγματικότητα μετά τον ΔΟΛ και το Real Group και ο ΠΗΓΑΣΟΣ βρίσκεται σε δεινή θέση.

Δείτε τα συμπεράσματα-σοκ:Τις επιχειρηματικές μεθόδους των μετόχων του Real Group και την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Ομιλος των Χατζηνικολάου_Κουρή αποκάλυψε το περίφημο πόρισμα της Εξεταστικής για τα Δάνειας στα ΜΜΕ. Πιο ειδικά το πόρισμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι το Real Group ξεκίνησε με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 60.000 ευρώ και τα υπόλοιπα ήταν ξένα κεφάλαια_δηλαδή κατ΄εξοχήν δάνεια.


Ετσι έφτασε σήμερα το Real Group να χρωστάει στο Δημόσιο και στους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς περί τα 6 εκατ. ευρώ όπως αναφέρει το Ιστορικό πόρισμα.

Προφανώς αυτά τα συμπεράσματα και πληροφορίες για την σημερινή κατάσταση στο Real Group είχε στα υπόψη του ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος όταν έγραφε το αποκαλυπτικό άρθρο που ακολουθεί στα ΝΕΑ:


Και ενώ αναγγέλθηκε και επίσημα το λουκέτο στα Μέσα του ΔΟΛ ο Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος στην στήλη του στα «Νέα» αφήνει αιχμές για διαφορετική μεταχείριση των ΜΜΕ στοχοποιώντας τον Νίκο Χατζηνικολάου. Συγκεκριμένα ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» αναφερόμενος σε χρέη του Real Group γράφει με τον γνωστό ειρωνικό – περιπαικτικό τρόπο του, στο «Στίγμα» :
“(…)Και να πεις ότι η κρίση έχει πλήξει μόνο τον ΔΟΛ; Οχι δυστυχώς. Γύρω εξελίσσονται κρυφά δράματα, τα δικά μας απλώς απολαμβάνουν μια δημοσιότητα. Αλλοι καταφέρνουν να τα κουκουλώνουν.
Να, ας πούμε, με αληθινή θλίψη πληροφορήθηκα χθες ότι στον σταθμό του Χατζηνικολάου έφτασε τις προάλλες ένα κατασχετήριο για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 5.167.000 ευρώ. Και οτι προχθές μια ομάδα φωτογράφων, που τροφοδοτούσαν με φωτογραφικό υλικό τα ιδιαιτέρως επιτυχημένα έντυπά του, κατέφθασαν στα γραφεία της εφημερίδας του, δημιούργησαν ολόκληρο επεισόδιο διότι τους οφείλει ένα ποσό της τάξεως των 15.000 ευρώ και αποχώρησαν αφού τους δόθηκαν κάποια χρήματα. Υποσχέθηκαν όμως στους υπεύθυνους της εφημερίδας να επανέλθουν την προσεχή εβδομάδα ακολουθούμενοι από κάμερες καναλιών εάν δεν εξοφληθούν….
Επίσης εντός των τειχών διάφοροι άθλιοι τύποι διακινούν mouth to mouth ότι υπάρχουν κάτι επιταγές εις χείρας τρίτων που έχουν σκάσει και άλλες που αναμένεται να σκάσουν – ένα δράμα δηλαδή.
Κρίμα, στενοχωριέμαι αφάνταστα για τα προβλήματα του ανθρώπου, προβλήματα που συμπίπτουν με το νέο εγχείρημα στην καριέρα του – αυτή τη φορά θα λέει ειδήσεις στον (με δάνεια 170.000.000 εκατ. ευρώ) Αnt1… (φαντάζομαι μέχρι να πραγματοποιηθεί ο νέος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και υπό την αίρεση ότι ο Αnt1 θα πάρει άδεια…) “

Επειδή λοιπόν τα ΔΣ των Τραπεζών δεν θα ρισκάρουν να βρεθούν εκ νέου σε περιπτώσεις σαν του ΔΟΛ οφείλουν να δράσουν γρήγορα-ειδικά κάτω από τις δυσμενείς συνθήκες που βρισκόμαστε και με την 2η αξιολόγηση να εισέρχεται σε αχαρτογράφητα νερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου