Μοσκοβισί: Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια - Εχω εντολή να βρεθεί λύσηΧρειαζόμαστε μια δυνατή Ελλάδα στην καρδιά της ευρωζώνης δήλωσε ο Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί μετά τη "δημιουργική" όπως είπε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.


Δίνοντας ένα στίγμα των προθέσεών του ο κ. Μοσκοβισί μπαίνοντας στο κτήριο είπε ότι «είμαστε κοντά αλλά υπάρχει ακόμα δουλειά να κάνουμε» ενώ ειδικά για την 20ή Φεβρουαρίου τη χαρακτήρισε «σημαντική στιγμή για την Ελλάδα».

Αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση δήλωσε: «Υπάρχει πρόοδος, αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια. Εγώ και ο Ντάισελμπλουμ έχουμε εντολή να βρούμε λύση».

Eστειλε το μήνυμα ότι πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες και οι μεταρρυθμίσεις για να υπάρξει εμπιστοσύνη.

Εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα υπάρξει πρόοδος και ότι θα βρεθεί η καλύτερη λύση για την Ελλάδα και τους Ευρωπαίους εταίρους της.

«Χρειαζόμαστε μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη. Η κατάσταση στη χώρα είναι καλύτερη, η πρόβλεψη μας είναι ότι μπορεί να γίνει καλύτερη το 2017 και να υπάρξει υπεραπόδοση αλλά γι' αυτό χρειάζονται προσπάθειες και μεταρρυθμίσεις ώστε να υπάρξει εμπιστοσύνη» συμπλήρωσε ο Γάλλος επίτροπος.

Κατέληξε, δε, λέγοντας ότι «βλέπω πως υπάρχει θέληση και όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου