Ο συνέταιρος πίσω από τη δολοφονία του επιχειρηματία στην ΚρήτηΈνα-ένα βγαίνουν τα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας τους 40χρονου επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ, που βρέθηκε νεκρός τις προηγούμενες ημέρες σε ρυάκι στην περιοχή της Ροδιάς.


Όπως αποκάλυψε το Cretapost, πίσω από την άγρια δολοφονία του άτυχου 40χρονου βρίσκονταν τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Πρόκειται τελικά για τον 33χρονο συνέταιρο του επιχειρηματία, με τον οποίο το θύμα είχε ανοίξει κατάστημα πρόσφατα στο Ηράκλειο, έναν 24χρονο, ο οποίος φέρεται να κατάφερε και τα θανατηφόρα χτυπήματα στον 40χρονο, καθώς και τη νεαρή σύντροφο του 33χρονου, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στην υπόθεση.

Μέχρι τώρα οι διωκτικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη μόνο της νεαρής συντρόφου του συνεταίρου, η οποία και φαίνεται να μίλησε για το τι συνέβη στο μοιραίο ραντεβού, ενώ σε βάρος του 33χρονου συνεταίρου εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για άλλες υποθέσεις.

Ο 24χρονος, ο οποίος φέρεται να πληρώθηκε από τον συνέταιρο του άτυχου επιχειρηματία για να τον εκφοβίσει για διαφορές που είχαν οι δύο φίλοι και συνέταιροι, διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται από τις αρχές.

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει και η σύντροφος του 24χρονου, η οποία όμως, όπως φαίνεται δεν εμπλέκεται στην υπόθεση, αλλά για άλλη παράνομη δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου