Τα «μαζεύει» ο Παπαδημητρίου για τη διαπραγμάτευση ως προς το αφορολόγητο



Διευκρινιστική δήλωσε εξέδωσε ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρη Παπαδημητρίου, μετά το θόρυβο που προκάλεσε η δήλωση που έκανε νωρίτερα στα Τρίκαλα ότι «το αφορολόγητο κι άλλα, διαπραγματεύονται, προσπαθούμε να κρατήσουμε αυτό που υπάρχει τώρα».


Ο κ. Παπαδημητρίου φαίνεται να τα «μαζεύει» λέγοντας ότι: «δεν υπάρχει καμία απόφαση της κυβέρνησης (ούτε είναι στις προθέσεις), για μείωση του αφορολόγητου». «Η διαπραγμάτευση για τους δημοσιονομικούς στόχους της επόμενης περιόδου, μετά το 2018, συνεχίζεται και η κυβέρνηση δεν αποδέχεται την ψήφιση οποιουδήποτε μέτρου για μετά το 2018», πρόσθεσε.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπαδημητρίου...

«Με αφορμή την αναστάτωση που προκλήθηκε από τη δήλωση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, κατά την επίσκεψή του στο δημαρχιακό μέγαρο Τρικάλων, σύμφωνα με την οποία "το αφορολόγητο και άλλα διαπραγματεύονται, όπως ξέρετε, προσπαθούμε να κρατήσουμε αυτό που υπάρχει τώρα", διευκρινίζονται τα εξής:

Δεν υπάρχει καμία απόφαση της κυβέρνησης (ούτε είναι στις προθέσεις), για μείωση του αφορολόγητου.

Η διαπραγμάτευση για τους δημοσιονομικούς στόχους της επόμενης περιόδου, μετά το 2018, συνεχίζεται και η κυβέρνηση δεν αποδέχεται την ψήφιση οποιουδήποτε μέτρου για μετά το 2018».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου