Ελεύθερος ο Ασημάκης Κατσούλας μετά από 24 χρόνιαΕλεύθερος αφέθηκε από τις φυλακές της Αγιάς Χανίων, μετά από 24 χρόνια,  ο Ασημάκης Κατσούλας που είχε καταδικαστεί για την υπόθεση των «σατανιστών της Παλλήνης».

Όλα αυτά τα χρόνια είχε κάνει πάνω απο 10 αιτήσεις αποφυλάκισης οι οποίες είχαν απορριφθεί. Ακόμα ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της αποφυλάκισης του.

Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν

Όλα άρχισαν τον Αύγουστο του 1992, όταν οι παιδικοί φίλοι Κατσούλας και Δημητροκάλης, 21 και 19 ετών, αντίστοιχα, από την Παλλήνη έκαναν τελετές μαύρης μαγείας.

Σε μία από αυτές, οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στο Κορωπί, την έγδυσαν, την χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι, την στραγγάλισαν και στη συνέχεια έκαψαν το πτώμα της με βενζίνη.

Οκτώ μήνες αργότερα δολοφόνησαν την καμαριέρα ενός ξενοδοχείου της Αθήνας και μητέρα ενός αγοριού, την Γαρυφαλλιά Γιούργα.

Όμως, στις 28 Δεκεμβρίου 1993 αποκαλύφθηκε η δράση της ομάδας σατανιστών και η Ασφάλεια συνέλαβε την 18χρονη, τότε, φίλη του Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη, η οποία συμμετείχε στις φρικτές τελετές.

Η ομάδα των σατανιστών και τα εγκλήματά της είχαν συγκλονίσει την κοινή γνώμη, όπως και η δίκη τους λίγους μήνες αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου