Η "ΑΥΓΗ" ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΦΩΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ"

Ότι η οργανωτής του «Παραιτηθείτε» είναι πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει η «Αυγή» σε νέο δημοσίευμά της λίγες μόνο ώρες πριν από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, κάνοντας παράλληλα λόγο κάνει λόγο για «κρυφτούλι» του κόμματος με το «κίνημα»...

Η αλήθεια είναι πως μπροστά στο ενδεχόμενο να λάβει μεγάλες διαστάσεις το κύμα της λαϊκής οργής, ο επικοινωνιακός μηχανισμός της κυβέρνησης κατέφυγε σε σπασμωδικές απόπειρες υπονόμευσης των διαδηλώσεων με ισχυρισμούς που είναι βγαλμένοι από τα παραδοσιακά προπαγανδιστικά εγχειρίδια της κατασκευής εχθρών που αντιστρατεύονται τις ανά τον κόσμο «αριστερές κυβερνήσεις» στις οποίες εντάσσει, προφανώς, τον εαυτό της και η εγχώρια των ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.

Έτσι, σήμερα η «Αυγή» κατηγορεί τη ΝΔ ότι καταφεύγει στην πόλωση και γράφει ότι η Ελένη Κριτσιδήμα είναι η γυναίκα που εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος των «Παραιτηθείτε», υπογραμμίζοντας πως υπήρξε στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, αλλά και υποψήφια βουλευτής στη Β' Πειραιώς επί Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα επίσης με το δημοσίευμα, χθες, Τρίτη, η εκπρόσωπος του «Παραιτηθείτε», μέσω του δικηγόρου της και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Αντ. Βγόντζα, ενημέρωσε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου πως το «κίνημα» διοργανώνει μια «ειρηνική συγκέντρωση με αιτήματα και μηνύματα στο πλαίσιο του Συντάγματος και με πλήρη σεβασμό στους θεσμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου