Κόκκινος συναγερμός στους βαρόνους χορηγούς για το αποτέλεσμα στη ΝΔ

Kι αν στα εκλογικά κέντρα που ψηφίζουν οι νεοδημοκράτες σχηματίζονται τεράστιες ουρές, οι χορηγοί των υποψηφίων αγωνιούν για το αποτέλεσμα καθώς έχουν ρίξει πολύ χρήμα ώστε να εκλεγεί ο εκλεκτός τους.

Τα κόμματα σε όλο τον κόσμο και κυρίως στην Ελλάδα, γνωστή ως Κολομβία των Βαλκανίων, είναι μεγάλη μπίζνα και ως εκ τούτου οι χορηγοί-βαρόνοι επενδύουν στους αρχηγούς, κυρίως των κομμάτων εξουσίας, ώστε όταν κατακτήσουν το πρωθυπουργικό αξίωμα να έχουν άνετη πρόσβαση στο Μέγαρο Μαξίμου, στην κυριολεξία να κυβερνούν με τον εκάστοτε πρωθυπουργό σε ρόλο γιουσουφακίου.
Το πόσο ελεγχόμενοι είναι οι πρωθυπουργοί στην Κολομβία των Βαλκανίων αποδεικνύεται και από την λειτουργία της Δικαιοσύνης η οποία υποκλίνεται στους βαρόνους και επιτρέπει στους καρχαρίες να σκίζουν τα δίχτυα της ενώ τσιμπάει την μαρίδα.
Μάλιστα στις συγκεκριμένες εκλογές της ΝΔ υπήρξε πολύ και βρώμικο παρασκήνιο όλο αυτό το διάστημα ως εκ τούτου το ενδιαφέρον για το ποιος χορηγός θα επικρατήσει είναι τεράστιο.
Το αποτέλεσμα της κάλπης θα αποδείξει ποιο είναι το Πραγματικό Αφεντικό.
Με ενδιαφέρον μάλιστα περιμένουμε για να ακούσουμε καταγγελίες από εκείνους  τους υποψηφίους, ανάμεσα στους 4 διεκδικητές, που πιστεύουν ότι το παιγνίδι στήθηκε από συμφέροντα.
Ελπίζουμε σε μια συναρπαστική και εξίσου βρώμικη συνέχεια-ως την ώρα που θα αποφασισθεί το τελικό αποτέλεσμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου