ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ : O ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

«Ο λαός πρέπει να "μαυρίσει" στις εκλογές όχι μόνο τα μνημονιακά κόμματα, αλλά ...

και τη φασιστική Χρυσή Αυγή» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα, θέτοντας το διπλό στοίχημα της κάλπης.


Με αφορμή την ομολογία ενοχής της ΧΑ για την στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, που ανέλαβε την «πολιτική ευθύνη», η ΛΑΕ επισημαίνει ότι «εμβρόντητοι ακούσαμε σήμερα τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αρχηγός κόμματος αναλαμβάνει την ευθύνη για μια δολοφονία!».

«Η ομολογία αυτή αναδεικνύει αυτό ακριβώς που επίμονα λέει το αντιφασιστικό και δημοκρατικό κίνημα: ότι η δολοφονία Φύσσα δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό, αλλά αποτέλεσμα της φασιστικής ιδεολογίας, συγκρότησης και πρακτικής της νεοναζιστικής οργάνωσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Αυτό δεν καθιστά μόνο επιτακτική την ανάγκη να καταδικαστεί η ηγεσία αυτής της οργάνωσης για την εγκληματική της δράση. Πάνω από όλα απαιτεί να κλιμακώσουμε τον αγώνα ενάντια και στα μνημόνια και στο φασισμό. Οι εργαζόμενοι και ο λαός πρέπει να μαυρίσουν στις εκλογές όχι μόνο τα μνημονιακά κόμματα αλλά και τη φασιστική Χρυσή Αυγή, που όταν δεν επιτίθεται σε αγωνιστές και πρόσφυγες, λειτουργεί σαν μπράβος των εργοδοτών και των εφοπλιστών. Όλες και όλοι στις μαζικές αντιφασιστικές συγκεντρώσεις αύριο σε όλη την Ελλάδα στη μνήμη του Παύλου Φύσσα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου