ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ - ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Πολύ αγριεμένοι απέναντι στον Πάνο Καμμένο για όλα όσα συμβαίνουν στο νησί τους εμφανίστηκαν σήμερα οι κάτοικοι της Κω. Ο Πάνος Καμμένος, δεν... 

πρόλαβε να πατήσει το πόδι του στο νησί και εκδιώχθηκε κακήν κακώς από τους κατοίκους ενώ άρον άρον χρειάστηκε να τον φυγαδεύσουν, αφού κατά την επίσκεψή του στο νησί προκάλεσε το μένος των κατοίκων. Κυριολεκτικά σαν ανεπιθύμητο αντιμετώπισαν οι αγανακτισμένοι Κώοι τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, καθώς δεν αντέχουν άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών.Ο Πάνος Καμμένος τρέχει πανικόβλητος, με τα αυγά να του έχουν λέρωσει το σακάκι. «Μπείτε γρήγορα μέσα» φωνάζει ένας άντρας από την προσωπική του φρουρά, που προσπαθεί να τον φυγαδεύσει.

Πετούν μπουκάλια, φωνάζουν, βρίζουν, προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκδηλώσουν το θυμό τους οι κάτοικοι της Κω. Στο βίντεο φαίνονται άτομα τα οποία προ ημερών είχαν εκφράσει την οργή τους εισβάλοντας στο Επαρχείο. «Θέλουμε το νησί μας πίσω», φώναζαν τότε αγανακτισμένοι, σήμερα εξέφρασαν την οργή τους στον υπουργό Εθνικής Άμυνας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου