ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ : ΑΓΕΦΥΡΩΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ

Οι διαφορές μας με την Νέα Δημοκρατία είναι αγεφύρωτες, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ν.Δ.Βαγγγέλη Μεϊμαράκη...

στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει πάρει ο κ. Μεϊμαράκης για το σχηματισμό κυβέρνησης.
Λαφαζάνης: Αγεφύρωτες οι διαφορές μας με τη Νέα Δημοκρατία
Μετά τη συνάντηση ο κ. Λαφαζάνης διαβεβαίωσε ότι θα παραλάβει τη διερευνητική εντολή και θα την αξιοποιήσει. Τόνισε ότι θα επιδιώξει να δει όλους τους αρχηγούς κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής.
Νωρίτερα, μπροστά στις κάμερες, ο κ. Λαφαζάνης με ειρωνικό τρόπο αναφέρθηκε στην επίσπευση των εκλογών λέγοντας χαρακτηριστικά «πολύ Δημοκρατία» και ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε «αν μπορούσε ο Τσίπρας, θα τις έκανε στις 6 Σεπτεμβρίου».

Προηγήθηκε η συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία δήλωσε ότι «με ευθύνη του Αλ. Τσίπρα αυτή η Βουλή δεν μπορεί να δώσει νέα κυβέρνηση».

Ο κ. Μεϊμαράκης έλαβε τη διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Παρασκευή και έχει δικαίωμα βάσει Συντάγματος να την κρατήσει για τρεις ημέρες.

Την Παρασκευή ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος αμέσως μετά δήλωσε ότι είναι αδύνατο να υπάρξει κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου