ΤΖΗΜΕΡΟΣ: ΑΛΗΤΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...


...ΝΕΑ ΑΗΘΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ...
«Αλήτη» αποκαλεί τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος, ...
χαρακτηρίζοντας τα κυβερνητικά στελέχη ως, «σταλινοφασίστες», «παρτάκηδες», «τσούρμο διανοητικά καθυστερημένων» αλλά και «σούργελα»! Πρόκειται για το νέο επεισόδιο του ακατάσχετου υβρεολογίου, μέσω facebook, προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, με το οποίο ο Θάνος Τζήμερος «απαντά» στις αντιδράσεις που προκάλεσαν προηγούμενοι πρωτοφανείς χαρακτηρισμοί του εις βάρος του Αλέξη Τσίπρα.


Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις έχουν ως εξής: 

«ΑΛΗΤΗΣ ΜΕ (ΠΕΡΙ)ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Όταν ένας αλήτης γίνεται πρωθυπουργός δεν μας ενοχλεί. Μας ενοχλεί όταν κάποιος αποκαλεί έναν αλήτη, αλήτη! Όταν ένα τσούρμο διανοητικά καθυστερημένων οδηγεί τη χώρα στη μεγαλύτερη τραγωδία της σύγχρονης ιστορίας της δεν μας ενοχλεί. Μας ενοχλεί όταν κάποιος αποκαλεί ένα τσούρμο διανοητικά καθυστερημένων! Όταν οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες της μεταπολίτευσης, οι σταλινοφασίστες με ένδυμα δημοκράτη, οι παρτάκηδες με ένδυμα λαοφιλίας, οι ανεπάγγελτοι κρατικοδίαιτοι με ένδυμα εργατικής τάξης έχουν υπεξαιρέσει την εξουσία λέγοντας ψέματα σε όλους δεν μας ενοχλεί. Μας ενοχλεί που κάποιος αποκαλεί τους σαλινοφασίτες, σταλινοφασίστες και τους απατεώνες, απατεώνες.

Ύβρις είναι όταν αποκαλείς κάποιον υποτιμητικά με ιδιότητα που δεν έχει. Το να αποκαλείς εμετικό τσογλάνι τον χυδαιότερο λαϊκιστή του Ελληνικού Κράτους (Δηλιγιάννη και Αντρέα συμπεριλαμβανομένων) είναι φιλοφρόνηση. Η ελληνική γλώσσα δεν έχει όρο για τέτοια περίπτωση. Ελπίζω να έχει ποινή η Δικαιοσύνη».

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές μας, ο Θάνος Τζήμερος αναφέρει:

«Σούργελα: "Η λύση πρέπει να είναι πολιτική". Αλλά τα λεφτά τα θέλετε λεφτένια, ε;».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου